Mini Cart

Zichttermijn

Alleen voor Internet aankopen. 
Wanneer u op onze internetsite gaat winkelen, willen wij graag dat u tevreden bent over onze diensten. 

Op ieder product dat u koopt via de website heeft u een zichttermijn van 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag dat u de bestelling in ontvangst neemt. De zichttermijn geldt niet voor sieraden die speciaal voor u ontworpen zijn en als zodanig niet als standaard binnen het assortiment van vanNienke sieraden vallen.

Wanneer u besluit om gebruik te maken van de mogelijkheid om het product terug te sturen, dient u dit schriftelijk onder vermelding van uw naam en factuurnummer (per email) aan ons door te geven.

Retourzendingen dienen altijd onbeschadigd, ongebruikt, ongedragen en voor zover mogelijk, in de originele verpakking, met pakbon, voldoende gefrankeerd, binnen de daarvoor gestelde termijn te worden geretourneerd aan vanNienke sieraden.

Wanneer u een product wilt retourneren kunt u dit het beste doen per Aangetekende Post door PostNL (Voorheen TNT Post). Hoewel wij erg goede ervaringen hebben met PostNL, komt het incidenteel voor dat een zending verdwijnt. De geleden schade door vermissing van poststukken kan niet door vanNienke Sieraden worden vergoed.

Adresgegevens voor retourzendingen:

vanNienke sieraden
Vleesmarkt 2
844 EW  Heerenveen

Wij zorgen binnen 30 dagen voor een terugbetaling van uw bestelling inclusief de berekende verzendkosten. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Zie ook:

Retourbeleid
Annuleringen