Zichttermijn

Alleen voor Internet aankopen. 
Wanneer je op onze internetsite gaat winkelen, willen wij graag dat je tevreden bent over onze diensten en producten.

Op ieder product dat je koopt via de website heb je een zichttermijn van 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag dat de bestelling geleverd wordt. De zichttermijn geldt niet voor sieraden die speciaal voor je ontworpen zijn en als zodanig niet als standaard binnen het assortiment van "vanJorien" vallen.

Wanneer je besluit om gebruik te maken van de mogelijkheid om het product terug te sturen, dien je dit schriftelijk onder vermelding van je naam en factuurnummer (per email) aan ons door te geven.

Retourzendingen dienen altijd onbeschadigd, ongebruikt, ongedragen en voor zover mogelijk, in de originele verpakking, met pakbon, voldoende gefrankeerd, binnen de daarvoor gestelde termijn te worden geretourneerd aan vanJorien.

Wanneer je een product wilt retourneren kunt u dit het beste doen per aangetekende post door PostNL. Hoewel wij erg goede ervaringen hebben met PostNL, komt het incidenteel voor dat een zending verdwijnt. De geleden schade door vermissing van poststukken kan niet door vanJorien worden vergoed.

Adresgegevens voor retourzendingen:

vanJorien
Vleesmarkt 2
8441 EW Heerenveen

Wij zorgen binnen 14 dagen voor een terugbetaling van de bestelling inclusief de berekende verzendkosten. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening.

Zie ook:

Retourbeleid
Annuleringen