Verzendkosten

Verzendkosten binnen Nederland zijn gratis. Voor andere landen binnen Europa geldt een tarief van € 12,50 per verzending.
Buitenlandse tarieven kunnen afwijken.
Bij de afrekenprocedure krijgt u altijd een overzicht van de verzendkosten. Zo kunt u precies zien hoeveel verzendkosten u betaalt.

 

Verzendstatus

Bij vanJorien en vanNienke (die de verzendingen verzorgt), vinden wij het belangrijk dat je precies weet wat de status van je bestelling is. Is het pakketje al verzonden? Wanneer wordt het pakketje afgeleverd? En welke koerier kan ik verwachten? Bestellingen van "vanJorien" worden altijd als brievenbuspakket verzonden via PostNL. Je hoeft dus niet thuis te zijn om het pakketje in ontvangst te kunnen nemen. Alle verzendingen zijn voorzien van een Track&Trace code, zodat je exact kunt nagaan wat de status van de verzending van je aankoop is. Je ontvangt deze code via email na je aankoop op het moment dat de verzending gereed is gemaakt. Via de volgende link kan je je pakketnummer invoeren en controleren wat de status is van de verzending:
https://mijnpakket.postnl.nl/Inbox

 

Afhalen

Je kunt er ook voor kiezen om je bestelling af te halen in één van onze winkels in Heerenveen of Gouda. Kijk voor meer informatie onder het kopje 'Afhalen'.
Voor vragen zijn we bereikbaar via email op info@vanjorien.nl of via het contactformulier.