Retourbeleid


Wanneer je op onze internetsite, of bij ons in de winkel in Gouda of Heerenveen gaat winkelen, willen wij graag dat je tevreden bent over onze diensten. 

Op ieder product dat je koopt via de website heb je een wettelijk zichttermijn van 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag dat de bestelling bij je is geleverd. De zichttermijn geldt niet voor sieraden die speciaal voor je ontworpen zijn en als zodanig niet als standaard binnen het assortiment van vanNienke en of vanJorien sieraden vallen en niet voor sieraden die je in (één van) onze fysieke vestiging(en) koopt, of hebt gekocht. Aankopen in de winkel(s) zelf kan je binnen 14 dagen ruilen voor een ander sieraad, of voor een tegoedbon ter waarde van het aankoopbedrag, op vertoon van de aankoopbon en mits ongebruikt, ongedragen, onbeschadigd en zo mogelijk in originele verpakking.

Wanneer je besluit om gebruik te maken van de mogelijkheid om je online aankoop terug te sturen, dien je dit schriftelijk onder vermelding van je naam en factuurnummer (per email) aan ons door te geven.

Retourzendingen dienen altijd onbeschadigd, ongebruikt, ongedragen en voor zover mogelijk, in de originele verpakking, met pakbon, voldoende gefrankeerd, binnen de daarvoor gestelde termijn te worden geretourneerd t.n.v. "vanJorien".

Wanneer je een online bij "vanJorien" gekocht product wilt retourneren kun je dit het beste doen per aangetekende Post door PostNL. Hoewel wij erg goede ervaringen hebben met PostNL, komt het incidenteel voor dat een zending verdwijnt. De geleden schade door vermissing van poststukken kan niet door vanJorien of vanNienke Sieraden worden vergoed. Je kunt de aankoop ook terugbrengen naar één van onze winkels in Gouda of Heerenveen.

vanJorien en/of vanNienke sieraden vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door vanJorien / vanNienke sieraden in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt (moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft vanNienke sieraden de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.’’

 

Adresgegevens voor retourzendingen:

vanJorien
Vleesmarkt 2
8441 EW  Heerenveen

Wij zorgen binnen 14 dagen voor een terugbetaling van je bestelling inclusief de berekende verzendkosten. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening.

Zie ook:

Annuleringen