Garantie

Alle sieraden van vanJorien zijn handgemaakt door één van de goudsmeden van vanJorien / vanNienke sieraden en hebben de aandacht gekregen die je daarvan mag verwachten. Mocht er ondanks onze zorgvuldige werkwijze toch iets mis zijn met het sieraad wat je gekocht hebt dan lossen we dat graag voor je op. Op ieder product dat je koopt bij vanNienke sieraden heb je garantie op productie en fabricagefouten. Wanneer blijkt dat er iets mis is met je sieraad wordt de fout hersteld en valt dit onder de service van vanJorien. Voor zettingen en (losgelaten) stenen geldt dit alleen indien de zetting jaarlijks gecontroleerd is door een officiële goudsmid.

Schade en/of noodzakelijke reparaties aan sieraden door oneigenlijk gebruik vallen niet onder de garantie. Beoordeling hiervan vindt plaats wanneer je je sieraad hebt opgestuurd, of langsgebracht in één van onze winkels. Wanneer blijkt dat schade en/of fouten aan het sieraad zijn toe te rekenen aan oneigenlijk gebruik, dan valt de reparatie niet onder de service en/of garantie van vanJorien. Uiteraard herstellen wij je sieraad graag en tegen billijke kosten wanneer de reparatie niet onder de garantie valt. 

Voor juist gebruik en verzorging van je sieraad kijk je op 'Hoe verzorg ik mijn sieraad'.

Producten die een defect hebben en/of voor reparatie in aanmerking komen die naar jouw mening onder de garantie vallen, dien je te versturen naar "vanJorien" onder vermelding van je naam en een beschrijving van het defect. Voor retourzending van producten dien je in eerste instantie zelf de verzendkosten te betalen.

Wanneer je een product wilt retourneren, dan kun je dit het beste doen per aangetekende Post door PostNL. Hoewel wij erg goede ervaringen hebben met PostNL, komt het incidenteel voor dat een zending verdwijnt. De geleden schade door vermissing van poststukken kan niet door vanJorien worden vergoed.

Adresgegevens voor retourzending:

vanJorien
Vleesmarkt 2
8441 EW  Heerenveen

Zodra wij hebben vastgesteld dat een reparatie binnen de gestelde voorwaarden voor garantie valt, worden de verzendkosten vergoed middels een tegoed welke je bij een volgende aankoop via onze website kunt besteden.