14 karaat geel gouden armband met diamant
14 karaat geel gouden armband met diamant 14 karaat geel gouden armband met diamant 14 karaat geel gouden armband met diamant 14 karaat geel gouden armband met diamant

14 karaat geel gouden armband met diamant

Op voorraad
SKU
avjaud
Vanaf € 244,00

Geen verzendkosten binnen Nederland. Lees verder...

Je kan ons altijd bellen voor meer informatie.

Altijd 14 dagen vrijblijvend op zicht.

Deze armband is gemaakt van 14 karaat geel goud met een stijlvolle 1,3 mm anker ketting en een mooie karabijnhaaksluiting. De hanger is hét model van Jorien en ook uitgevoerd in 14 karaat geel goud. 

De standaard lengte is 16cm en je kan per cm lengte erbij kiezen om de voor jou juiste lengte te kunnen bepalen. Meet hiervoor je pols strak op. Gebruik een meetlint wat je strak om je pols doet, of gebruik een touwtje en meet dit daarna met de centimeter. Belangrijk is dat je het strak om je pols doet en vervolgens tel je er 1,5cm bij op. Afgerond naar hele centimeters is dat dan de lengte voor je armband.

Het gouden hangertje heeft een diamant met een grootte van 0.015ct (1,5mm). Zo geef je de armband een echte upgrade en schitter jij met een briljant sieraad. Selecteer hierboven de diamant om hem tot te voegen aan je sieraad. De stenen zijn briljant geslepen en van hoogwaardige VSI F/G kwaliteit en worden met de hand gezet in een gladomzetting.

Meer informatie
Art.nr. avjaud
Edelmetaal 14 karaat geel goud
Lengte Vanaf 16 cm
Steensoort 0.015ct 1,5mm briljant geslepen VSI F/G diamant
Ontwerp vanJorien
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:14 karaat geel gouden armband met diamant

Een originele vanJorien®

Met de aanschaf van een sieraad uit onze webshop ben je verzekerd van een originele vanJorien®. Wanneer je een sieraad koopt uit één van onze webshops dan ben je verzekerd van een origineel en nieuw item.

Alle sieraden in onze webshop en in de winkels zijn handgemaakt en in volledige samenspraak met Jorien tot stand gekomen. Nienke en haar team van goudsmeden ontwerpen en maken haar sieraden op ambachtelijke wijze in het atelier in Heerenveen. De originele sieraden zijn te herkennen aan een persoonlijk labeltje vanJorien.

Verzending is gratis. Binnen Nederland verzenden wij de sieraden gratis via PostNL of Mikropakket. Je kunt een alternatief verzendadres opgeven bij uw bestelling.

Verzorging van uw sieraad is belangrijk voor lang draagplezier. Bekijk de tips en trucs op onze servicepagina's waar u op moet letten om uw sieraden zo lang mogelijk mooi te houden. Begin er mee om ze tijdens het slapen in ieder geval niet te dragen. Ook sieraden zijn onderhevig aan slijtage.

De sieraden met gouden hangers van vanJorien® lenen zich er uitstekend voor om een mooie diamant toe te voegen. Een subtiele maat van 0.015ct (1,5mm) briljant geslepen en van kleur F/G in de kwaliteit VSI komt het best tot zijn recht in dit ontwerp. De diamant wordt met de hand gezet in de 'ronding/hoek' van de hanger. Bij vanNienke® werken we altijd met hoogwaardige kwaliteit stenen die we rechtstreeks vanuit Antwerpen betrekken.

Wanneer je een sieraad met diamant hebt uitgekozen wil je die steen natuurlijk niet verliezen. Ten eerste is het daarvoor belangrijk dat je je sieraad niet draagt tijdens het slapen, zwemmen, douchen, baden etc. Het voorkomt vroegtijdige slijtage.

In de meeste van mijn ontwerpen waarin diamant is gezet is de zetting een zogenoemde 'gladomzetting'. Dit is een veilige zetting waar in principe niet zo heel snel wat mee gebeurt als je dat bijvoorbeeld vergelijkt met een chaton zetting met hoge pootjes. Die zijn namelijk een stuk kwetsbaarder. Niettemin is het verstandig om jaarlijks even langs de juwelier of goudsmid te gaan om de kwaliteit van de zetting te laten controleren. Wanneer je dat in de winkel in Heerenveen of Gouda doet (één van de winkels van Nienke waar ik mee samen werk) dan zijn er aan die controle nooit kosten verbonden. Op die manier kan je extra lang genieten van je sieraad.