Mini Cart

Garanties

Koopt u bij vanNienke sieraden een sieraad wat een defect vertoont, dan lossen we dat graag voor u op. Op ieder product dat u koopt bij vanNienke sieraden heeft u garantie op productie en fabricagefouten. Wanneer blijkt dat er iets mis is met uw sieraad wordt de fout hersteld en valt dit onder de service van vanNienke sieraden. Voor zettingen en (losgelaten) stenen geldt dit alleen indien de zetting jaarlijks gecontroleerd is door een officiële goudsmid.

Schade en/of noodzakelijke reparaties aan sieraden door oneigenlijk gebruik vallen niet onder de garantie. Beoordeling hiervan vindt plaats wanneer u uw sieraad heeft opgestuurd, of langsgebracht in de winkel. Wanneer blijkt dat schade en/of fouten aan het sieraad zijn toe te rekenen aan oneigenlijk gebruik, dan valt de reparatie niet onder de service en/of garantie van vanNienke sieraden. Uiteraard herstellen wij uw sieraad graag en tegen billijke kosten wanneer de reparatie niet onder de garantie valt. 

Voor juist gebruik en verzorging van uw sieraad kijkt u op 'Hoe verzorg ik mijn sieraad'.

Producten die een defect hebben en/of voor reparatie in aanmerking komen die naar uw mening onder de garantie vallen, dient u te versturen naar vanNienke sieraden onder vermelding van uw naam en een beschrijving van het defect. Voor retourzending van producten dient u in eerste instantie zelf de verzendkosten te betalen.

Wanneer u een product wilt retourneren, dan kunt u dit het beste doen per Aangetekende Post door PostNL (Voorheen TNT Post). Hoewel wij erg goede ervaringen hebben met PostNL, komt het incidenteel voor dat een zending verdwijnt. De geleden schade door vermissing van poststukken kan niet door vanNienke Sieraden worden vergoed.

Adresgegevens voor retourzending:

vanNienke sieraden
Vleesmarkt 2
8441 EW  Heerenveen

Zodra wij hebben vastgesteld dat een reparatie binnen de gestelde voorwaarden voor garantie valt, worden uw verzendkosten vergoed middels een tegoed welke u bij een volgende aankoop via onze website kunt besteden.