Mini Cart

Retourbeleid


Wanneer u op onze internetsite, of bij ons in één van de fysieke winkels gaat winkelen, willen wij graag dat u tevreden bent over onze diensten. 

Op ieder product dat u koopt via de website heeft u een wettelijk zichttermijn van 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag dat u de bestelling in ontvangst neemt. De zichttermijn geldt niet voor sieraden die speciaal voor u ontworpen zijn en als zodanig niet als standaard binnen het assortiment van vanNienke sieraden vallen en niet voor sieraden die u in (één van) onze fysieke vestiging(en) koopt, of heeft gekocht. Aankopen in de winkel(s) zelf kunt u binnen 14 dagen ruilen voor een ander sieraad, of voor een tegoedbon ter waarde van het aankoopbedrag, op vertoon van de aankoopbon en mits ongebruikt, ongedragen en zo mogelijk in originele verpakking.

Wanneer u besluit om gebruik te maken van de mogelijkheid om uw online aankoop terug te sturen, dient u dit schriftelijk onder vermelding van uw naam en factuurnummer (per email) aan ons door te geven.

Retourzendingen dienen altijd onbeschadigd, ongebruikt, ongedragen en voor zover mogelijk, in de originele verpakking, met pakbon, voldoende gefrankeerd, binnen de daarvoor gestelde termijn te worden geretourneerd aan vanNienke sieraden.

Wanneer u een online bij vanNienke sieraden gekocht product wilt retourneren kunt u dit het beste doen per aangetekende Post door PostNL. Hoewel wij erg goede ervaringen hebben met PostNL, komt het incidenteel voor dat een zending verdwijnt. De geleden schade door vermissing van poststukken kan niet door vanNienke Sieraden worden vergoed. U kunt de aankoop ook terugbrengen naar één van onze winkels in Gouda of Heerenveen.

vanNienke sieraden vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door vanNienke sieraden in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt (moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft vanNienke sieraden de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.’’

 

Adresgegevens voor retourzendingen:

vanNienke sieraden
Vleesmarkt 2
844 EW  Heerenveen

Wij zorgen binnen 14 dagen voor een terugbetaling van uw bestelling inclusief de berekende verzendkosten. De verzendkosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening

Zie ook:

Annuleringen